(YO95) Pawanmuktasana – Seria 2

pawanmuktasana 2

Grupul de asane din seria 2 de Pawanmuktasana este pentru întărirea sistemului digestiv. Este foarte indicat pentru persoanele care suferă de probleme digestive – indigestie, constipație, balonare, exces de gaz, aciditate, lipsa poftei de mâncare, diabet, probleme ale aparatului reproductiv atât la femei cât și la bărbați și pentru cei care au varice.

Aceste exerciții elimină blocajele energetice din zona abdomenului.

În timpul practicii ne concentrăm asupra mișcării, asupra presiunii intraabdominale, asupra întinderii mușchilor și asupra respirației.

Este recomandat să abordăm treptat această serie, în sensul că nu se recomandă să se facă toate exercițiile și numărul maxim de repetări de la primele exersări sau dintr-odată. Creștem treptat numărul de exerciții și de repetări pe măsură ce simțim că se întărește corpul.

Precauții:

Aceste practici sunt contraindicate persoanelor care au suferit operații chirurgicale la nivelul abdomenului și celor care suferă de tensiune arterială mare, probleme grave de inimă și / sau de coloană (hernii de disc, discopatii sau dureri ale nervului sciatic).

Durata: 60 min
Dificultate: începător
Intensitate: medie
Ritm: lent
Anatomie: spate + coloană, organe interne, abdomen, ariculații, șolduri
Starea indusă: flexibilitate și deschidere, întărire/forță/putere


Trebuie sa fii autentificat pentru a vedea intregul continut.