Tabăra de vară – Yoga | Autocunoaștere | Echilibrare | Relaxare | Prezență | Conectare cu natura

❓ Te trezești uneori dimineața simțindu-te neliniștit/ă, cu griji, frustrări constante?
❓ Ai sentimentul că nu ești legat/ă de pământ sau că realitatea ta nu este așa cum ți-ai dori să fie?
❓ Privești viitorul cu anxietate și trecutul cu regrete?

Aceste sentimente apar din nevoia de a fi ”perfecți”, eficienți, făcând de toate, ca niște roboței, chiar și cu prețul sănătății fizice și mentale. Frica, vinovăția, iluziile, atașamentul, măștile, valorile false ne îngreunează sufletul și ne împiedică să ne trăim viața în acord cu adevărul nostru interior. Este necesar să conștientizăm aceste emoții și programe și să începem să le dizolvăm pentru a putea fi echilibrați, centrați, prezenți în corpul nostru și în viața noastră.

Această retragere de 4 zile este o călătorie prin primele trei chakre pentru a restabili echilibrul în sistemele noastre, pentru a învăța cum să facem față sentimentelor negative, să creștem conștientizarea corpului și să eliberăm blocajele.
Tabăra este special concepută pentru a ne oferi spațiu și timp pentru a ne re-descoperi, pentru a ne ajuta să devenim conștienți și să folosim eficient resursele pentru a ne vindeca.

Am pregătit împreună cu Gabriela Gujdar o călătorie interioară a descoperirii de sine. Vom dedica o zi fiecărei chakre în parte și vom aprofunda aspectele specifice prin yoga, exerciții de autocunoaștere și practici somatice care să ne aducă mai multă informație despre noi și să ne permită o mai mare așezare în propriul corp și propria ființă. Va fi o călătorie experiențială în care ne vom descoperi strat cu strat, ne vom conecta la noi și la ceilalți, ne vom lăsa în brațele naturii și ne vom da voie să savurăm bucuria vieții.

Ce include tabăra?

🫶  Două sesiuni de yoga în fiecare zi;
🫶  Trei ateliere de autocunoaștere (unul pe zi);
🫶  Patru nopți de cazare;
🫶  Trei mese delicioase pe zi;
🫶  Apă, limonadă, tulsi masala chai Indian;
🫶  Activități suplimentare – drumeții, plimbări, piscină naturală;
🫶  Jurnal de tabără;
🫶  O mulțime de instrumente pentru a continua să lucrezi la armonizare și auto-vindecare;
🫶  Cerc de deschidere și de închidere;
🫶  Dragoste și inspirație.

Sesiuni de Yoga dimineața și seara, centrate pe chakra zilei respective

Yoga ne cere să ne întoarcem spre interior și să întâlnim ceea ce ne așteaptă cu inima deschisă.

🧘‍♀️ În fiecare dimineață, vom curge printr-o practică vinyasa care este atât blândă, cât și energizantă, inspirată de bucuria pe care o putem genera pur și simplu prin mișcare.
🧘‍♀️ După-amiaza, ne vom odihni adânc cu yoga gentilă, restauratoare, yin yoga și yoga nidra și vom explora vindecarea vibrațională a mantrei fiecărei chakre.
🧘‍♀️ Sesiunile de asana, pranayama, mantre, meditație și alte tehnici specifice vor urma un program zilnic, în funcție de chakra pe care lucrăm pentru îmbunătățirea fluxului de energie prin sistemul chakrelor, pentru a o debloca, pentru a o întări și armoniza.

Ateliere de autocunoaștere

👉 Vom crea împreună un spațiu de siguranță în care să ne simțim liberi să ne exprimăm și să explorăm relația noastră cu fiecare chakră în parte prin tehnici de ancorare, de psihologie și mindfulness, de relaționare, de oglindire.

👉 Vom identifica punctul în care ne aflăm în călătoria noastră personală și vom conștientiza eventualele blocaje care ne țin pe loc.

👉 Cu ajutorul cărților terapeutice OH vom face o călătorie la nivel de corp-emoții-gânduri în jurul fricilor și anxietăților noastre și vom căuta resursele interne cu ajutorul cărora putem să le gestionăm și să readucem echilibrul emoțional în viața noastră.

👉 Vom nota în jurnalul personal trăirile și conștientizările pe care le avem de-a lungul explorării.

👉 Vom face sharing în grup, în funcție de dorințele fiecăruia; este în egală măsură în regulă să dorești sau să nu dorești să împărtășești ceea ce ai experimentat.

👉 Vom închide spațiul în mod simbolic, lăsând acolo tot ceea ce nu ne mai servește și luând cu noi tot ceea ce simțim că vrem să creștem în viața noastră.

𝐴𝑡𝑒𝑙𝑖𝑒𝑟𝑢𝑙 1 – 𝑀𝑢𝑙𝑎𝑑ℎ𝑎𝑟𝑎 𝐶ℎ𝑎𝑘𝑟𝑎 – 𝐸𝑢 𝑠𝑖 𝑅𝐴𝐷𝐴𝐶𝐼𝑁𝐼𝐿𝐸 𝑀𝐸𝐿𝐸
𝐴𝑡𝑒𝑙𝑖𝑒𝑟𝑢𝑙 2 – 𝑆𝑣𝑎𝑑ℎ𝑖𝑠𝑡ℎ𝑎𝑛𝑎 𝐶ℎ𝑎𝑘𝑟𝑎 – 𝐸𝑢 𝑠𝑖 𝐸𝑀𝑂𝑇𝐼𝐼𝐿𝐸 𝑀𝐸𝐿𝐸
𝐴𝑡𝑒𝑙𝑖𝑒𝑟𝑢𝑙 3 – 𝑀𝑎𝑛𝑖𝑝𝑢𝑟𝑎 𝐶ℎ𝑎𝑘𝑟𝑎 – 𝐸𝑢 𝑠𝑖 𝐴𝐶𝑇𝐼𝑈𝑁𝐼𝐿𝐸 𝑀𝐸𝐿𝐸

Aceste practici ne permit să intrăm într-o stare de liniște în care ne putem vedea pe noi înșine și circumstanțele noastre cu mai multă claritate.

Împărtășirea de grup ne va oferi spațiu pentru învățături mai profunde și reflecție asupra întrebărilor care apar pe parcursul taberei.

Pe măsură ce ne petrecem timpul împreună cu aceste practici și instrumente, vom descoperi noi perspective despre noi înșine și despre cum vrem să avansăm în lume. Vom descoperi că liniștea din interior devine un loc mai accesibil. Încet, sentimentul de calm pe care îl găsim acolo va începe să ajungă și în alte aspecte ale vieții noastre, lăsând mai mult loc pentru bucuria care vine din a trăi înrădăcinat în prezent, în adevăr și în iubire. Și vom descoperi că eliberarea de frică, de îngrijorare, de iluzie, de atașament și alte emoții care ne blochează nu vine din controlul lumii exterioare, ci dintr-un sentiment de liniște interioară care este accesibil oricui dorește să o găsescă.

Program zilnic aproximativ recomandat:

07:00 – 08:00 Trezirea & ritual de dimineață
08:00 – 09:30 Yoga de dimineață
10:00 – 11:00 Micul dejun
11:00 – 14:00 Timp liber / Drumeție / Piscină / Plimbare cu biciclete / Echitație
14:00 – 15:00 Prânz
15:00 – 16:00 Timp liber
16:00 – 18:00 Atelier de autocunoaștere
18:00 – 19:00 Yoga de seară
19:30 – 20:00 Cina
20:00 – 22:00 Activități de seară / Timp liber
22:00 – 07:00 Liniștea nobilă (Mauna) / odihnă

Ce vei obține în cele 4 zile de retreat?

☯️ Practici pentru corp, minte și suflet. Corpul tău va simți o stare de sănătate mai bună, de împrospătare, mintea ta va fi mai relaxată, mai calmă, mai limpede;

🕉️ Te vei cunoaște mai bine pe tine, descoperind noi perspective despre propria persoană;

☯️ Vei afla despre rolul primelor trei chakre în viața noastră și despre cum ne influențează comportamentul, gândirea, emoțiile, starea de sănătate fizică, mentală, emoțională;

🕉️ Vei conștientiza emoțiile care te blochează și vei găsi resursele interioare cu ajutorul cărora vei putea gestiona mai bine aceste emoții, restabilind echilibrul interior;

☯️ Vei primi tehnici pe care le poți însuși și folosi apoi în viața de zi cu zi pentru starea de armonie și echilibru energetic;

🕉️ Relaxare în natură, mâncare sănătoasă, mișcare conștientă;

☯️ Inspirație de la cei din jur, îți faci noi prieteni și poate chiar dobândești o nouă perspectivă asupra vieții;

🕉️ Vei aduce mai multă liniște în tine și vei face mai mult loc bucuriei în viața ta;

☯️ Te pui pe tine pe primul loc și starea ta de bine și de sănătate. Fiecare zi pe care o petrecem în retreat este despre noi și binele nostru fizic, mental, emotional;

Organizatori

𝘼𝙣𝙩𝙤𝙣𝙚𝙡𝙖 𝙋𝙖𝙣𝙩𝙚𝙖 – instructor certificat Yoga Alliance E-RYT 500 și profesor de yoga la Scoala Fitness Scandinavia. În cei peste 7 ani de experiență în predarea yoga, am ghidat sute de persoane, ajutându-i să experimenteze transformări importante la nivel fizic, mental și emoțional în călătoria lor spre o stare mai bună de sănătate și echilibru. Practic yoga de aproape două decenii și pentru că sunt interesată de longevitatea acestei discipline ca practică zilnică, durabilă, pentru vindecare, stare de bine și dezvoltare personală, am obținut o certificare suplimentară de 300-hr Arogya Yoga – Yoga de terapie, pentru sănătate și stare de bine la Scoala Sampoorna Yoga India.

𝙂𝙖𝙗𝙧𝙞𝙚𝙡𝙖 𝙂𝙪𝙟𝙙𝙖𝙧 – psiholog clinician holistic, facilitatoare de cercuri de femei și facilitatoare internațională a metodei de mișcare Non-Linear Movement Method®. În grupurile de autocunoaștere pe care le susțin de mai bine de 5 ani, participanții învață cum să aducă în echilibru gândurile, emoțiile și corpul, astfel încât să își îmbunătățească relația cu propriul sine și cu ceilalți, obținând mai multă acceptare și iubire de sine și încredere în propriile forțe.

Tarife pentru participarea la tabără

– 𝟐𝟏𝟗𝟎 𝒍𝒆𝒊 / 𝒑𝒆𝒓𝒔 – 𝒑𝒓𝒆𝒕 𝒆𝒂𝒓𝒍𝒚 𝒃𝒊𝒓𝒅 𝒑𝒂𝒏𝒂 𝒍𝒂 𝒅𝒂𝒕𝒂 𝒅𝒆 𝟏 𝑴𝒂𝒊
– 𝟐𝟑𝟕𝟎 𝒍𝒆𝒊 / 𝒑𝒆𝒓𝒔 – 𝒑𝒓𝒆𝒕 𝒅𝒖𝒑𝒂 𝒅𝒂𝒕𝒂 𝒅𝒆 𝟏 𝑴𝒂𝒊.

Aceste tarife includ:

– Cazarea – 4 nopți (10-14 Iulie 2024);
– Mesele – 3 mese vegetariene pe zi;
– Toate activitățile menționate mai sus.

Ne cazăm într-un loc cu adevărat special din inima Transilvaniei, pe valea Târnavei, lângă idilicul sat Viscri. Locurile de cazare sunt în camere cu baie proprie, de două, trei sau patru persoane.

Tarifele nu includ

– Transportul;
– Alte activități extra: închiriere biciclete (cine dorește), echitație (cine dorește);
– Intrări la obiective turistice (opțional).

Înscrierea

Se face cu plata unui avans de 800 lei, cash la Sattva Yoga Center sau în contul:

PANTEA ANTONELA-IULIA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ
Banca ING: RO43INGB0000999909621373
Detalii plată – “Tabara de Yoga – Iulie 2024“.
Dovada plății se trimite pe e-mail la: antonela@pantea.ro, cu mențiunea: “Tabara de Yoga – Iulie 2024“.

➡️ Scrieți în mail datele pt factura (numele, adresa, date buletin).
După confirmarea plății veți primi pe e-mail factura.
Diferența de plată se face până pe 01 Iulie.

‼️ Dacă intervine ceva și nu mai poți veni, avansul se returnează doar dacă ai găsit un înlocuitor. ‼️

Pentru întrebări sau alte detalii te rugăm să ne contactezi:

– pe paginile de Facebook:
Yoga cu Anto
Sattva Yoga Center
Psiholog Gabriela Gujdar;

– WhatsApp / tel:
0721 901 933 – Anto
0733 127 037 – Gabi

– Email:
antonela@pantea.ro
contact@gabrielagujdar.ro

Cu bucurie, 🙏🤗
Anto & Gabi