Termeni si conditii

Termeni utilizati

Termenii folositi in prezentul contract de utilizare, vor avea urmatorul inteles:

Acord” – continutul prezentului reprezinta contractul de utilizare al yogacuanto.ro;

Administrator” – administratorul paginii yogacuanto.ro este Pantea Antonela-Iulia PFA, cu sediul social în Arad, spl. Ghe. Magheru, Bl. 329, Sc. B, Ap. 11 – CUI: 40818271, Număr înregistrare Registrul Comerțului F2/204/20.03.2019, cont bancar deschis la ING, IBAN: RO43INGB0000999909621373.

Live pe Facebook” – unele clase se pot tine in direct (live) pe platforma Facebook utilizand tehnologiile informatice ale facebook.com. Pentru vizualizare, membrul yogacuanto.ro trebuie sa aiba un cont Facebook activ.

Marci” – denumirea yogacuanto.ro – oricum ar fi reprezentata, inclusiv reprezentarile stilizate, toate logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acesteia cu oricare cuvant sau simbol grafic – sunt marci inregistrate ale Pantea Antonela-Iulia PFA.

Membru” – orice entitate fizica sau juridica care are un cont activ yogacuanto.ro;

Pagina yogacuanto.ro” – site-ul yogacuanto.ro – inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestuia. Site-urile si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora, ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizator/Membru ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul yogacuanto.ro nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestor definitii;

Site” – aplicatia de la adresa web yogacuanto.ro care este proprietatea Pantea Antonela-Iulia PFA;

Termeni si conditii” – prezentul document defineste conditiile si regulile pe care orice Utilizator/Membru trebuie sa le respecte la accesarea serviciilor paginii yogacuanto.ro fiind similar cu “Acord”;

Utilizator” – toate persoanele care acceseaza pagina yogacuanto.ro inclusiv membrii comunitatii yogacuanto.ro. Persoana trebuie sa aiba varsta minima de 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, cu mandatul de accesare valid din partea entitatii juridice in numele careia actioneaza; sau dupa caz: in nume propriu;

Vizitator” – orice persoana fizica sau juridica, sau reprezentant a unei persoane juridice care acceseaza pagina yogacuanto.ro – fara a avea cont activ de membru;

1. Acceptarea “Termenilor si Conditiilor”.

1.1. Accesarea sau utilizarea Site-ului implica acceptarea implicita de catre Utilizator a Termenilor si Conditiilor stipulate in prezentul Acord, chiar si in cazul actualizarii, modificarii, completarii sau schimbarilor aduse acestora, Site-ului sau informatiilor stocate.

1.2. Prezentul Acord se aplica fiecarui Serviciu oferit de yogacuanto.ro in completarea descrierii fiecaruia dintre acestea care se regaseste in continutul yogacuanto.ro iar, in cazul unui conflict sau al unei incompatibilitati intre descrierea respectivului Serviciului si prevederile prezentului Acord, conflictul sau incompatibilitatea (daca nu se decide altfel) vor fi rezolvate intr-o maniera favorabila pentru yogacuanto.ro si daca un asemenea conflict sau incompatibilitate nu se pot rezolva, se vor aplica prevederile descrierii respectivul Serviciu.

1.3. yogacuanto.ro poate modifica prezentul Acord in orice moment prin publicarea versiunii amendate pe Site. Acordul amendat si modificat va intra in vigoare imediat din momentul publicarii. Prezentul Acord a fost modificat ultima oara pe data de 23.04.2020. Daca se va continua utilizarea Site-ului dupa publicarea Acordului amendat si modificat, se considera acceptarea implicita de catre Utilizatori a termeniilor amendati. Prezentul Acord nu poate fi modificat decat in scris de catre reprezentantii legali ai Pantea Antonela-Iulia PFA.

2. Scop

2.1. Scopul prezentului Acord este de a defini si reglementa conditiile de utilizare a Site-ului, precum si Termenii si Conditiile aplicabile serviciilor oferite prin intermediul acestuia oricaror persoane juridice sau fizice care acceseaza site-ul yogacuanto.ro;

2.2. Pagina yogacuanto.ro poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri/pagini de internet pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici, astfel cum sunt acestia specificati pe site-urile/paginile respective, administratorul nefiind raspunzator si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor site-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi sau trimiteri din acestea. Includerea legaturilor sau trimiterilor din yogacuanto.ro este facuta pentru ajutorul sau in interesul Utilizatorului/Membrului, iar in alte cazuri in scop publicitar. Intrucat Administratorul nu poate garanta sau controla exactitatea informatiilor prezente pe paginile unor terti, Utilizatorul acceseaza acele site-uri si/sau le foloseste produsele/serviciile respective pe propriul risc si pe propria raspundere.

2.3. Intregul continut al Site-ului incluzand, dar fara a se limita la texte, imagini, grafice, programe, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea Pantea Antonela-Iulia PFA, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor, a legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industrial. Preluarea oricaror informatii sau date de pe acest site in scopul reproducerii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al Administratorului, este strict interzisa si se pedepseste conform legii.

3. Descrierea Serviciilor

3.1. Pagina yogacuanto.ro pune la dispozitia Utilizatorilor/Membrilor inregistrati, prin accesarea abonamentelor disponibile, clase de yoga realizate de Pantea Antonela-Iulia, trainer yoga acreditat de catre Yoga Alliance, instructor certificat aerobic-fitness (https://abcfitness.ro), coach si trainer certificat John Maxwell.

3.2. Pagina www.yogacuanto.ro ofera membrilor sai clase de yoga inregistrate in prealabil, sustinute cu profesionalism si la standarde ridicate. In plus, se prezinta informatii cu privire la tehnicile yoga, mod de executie, informatii teoretice etc. Inregistrarile sunt realizate cu echipamente tehnice specifice, alese si adaptate pentru inregistrarea audio/video a claselor de yoga. Calitatea video este cel putin HD (720p), sunetul este curat si clar.

3.3. Pe perioada starii de urgenta provocata de pandemia COVID-19 (noul coronavirus), membrii sunt inclusi si in grupul privat de Facebook Yoga cu Anto – online unde saptamanal se tine cel putin o clasa live. Clasele live sunt tinute in general miercuri de la 19:00 la 20:00 si sambata de la 10:00 la 11:00. Programul saptamanii urmatoare este tot timpul anuntat in cadrul grupului Facebook si pe pagina yogacuanto.ro, in sectiunea “Clasele mele”. Clasele live raman inregistrate pe Facebook, fiind accesibile oricand membrilor. Dupa ridicarea starii de urgenta, frecventa claselor live pe Facebook poate scadea sau se pot anula complet. Acest lucru va fi anuntat in prealabil.

4. Politica de livrare a serviciilor

4.1 Site-ul are doua componente: informatiile libere si informatii accesibile doar membrilor. Pentru vizualizarea claselor gratuite si a articolelor care nu necesita abonament, nu e nevoie ca utilizatorul sa fie inregistrat. Orice vizitator al paginii yogacuanto.ro poate beneficia de aceste informatii.

4.2 Orice persoana care indeplineste conditiile impuse de prezentul Acord, le accepta si plateste contravaloarea unui abonament – poate deveni Membru pe yogacuanto.ro

4.3 Orice persoana care acceseaza pagina yogacuanto.ro si nu doreste sa devina Membru, accepta prezentul Acord si intelege ca nu poate avea acces la informatiile si la clasele destinate Membrilor (platitori).

4.4 Toti Utilizatorii si Membrii yogacuanto.ro arata ca au luat cunostinta si consimt sa nu copieze, reproduca sau descarce informatii, texte, imagini, video, directoare, fisiere, baze de date sau liste accesate pe sau prin Site in scopul revanzarii sau redistribuirii continutului paginii corespondentei in masa (prin e-mail, mesaje text, posta (electronica), site-uri socializare sau altele), exploatarii comerciale a continutului yogacuanto.ro. Se interzice extragerea continutului yogacuanto.ro pentru a crea sau copia, in mod direct sau indirect, colectii video/foto, baze de date sau directoare fara acordul scris din partea Administratorului.

4.5 Niciun Utilizator sau Membru nu va intreprinde actiuni care sa submineze integritatea sistemelor sau retelelor digitale folosite de yogacuanto.ro si/sau de alti Utilizatori/Membri si nu va incerca sa obtina acces neautorizat la asemenea sisteme sau retele digitale.

4.6 Administratorul isi rezerva dreptul de a inchide orice cont, daca se constata tentative de fraude, si/sau se constata ca actiunile Membrului contravin ratiunilor pentru care a fost creat site-ul.

4.7 Pentru inregistrarea unui nou membru, vizitatorii paginii yogacuanto.ro vor plati contravaloarea unui abonament (https://yogacuanto.ro/clase-online/abonamente/) conform instructiunilor de pe pagina https://yogacuanto.ro/clase-online/cum-platesc/.

4.8 Orice solicitant al unui cont yogacuanto.ro trebuie sa aiba autoritatea de a accepta prezentul Acord in numele propriu si/sau a persoanei juridice pe care o reprezinta.

4.9 Solicitantul trebuie sa furnizeze pe e-mail (catre antonela@pantea.ro), dupa caz, adresa de domiciliu sau adresa sediului social, o adresa de email de inregistrare care sa apartina (dupa caz) persoanei fizice, a companiei sau reprezentantului legal al companiei respective si numarul de telefon la care poate fi contactat.

4.10 Toate infomatiile furnizate pe parcursul inregistrarii trebuie sa fie adevarate, exacte, actuale si complete.

4.11 Dupa confirmarea platii, in maxim 24 ore, administratorul paginii va trimite pe cale electronica (e-mail, mesaj SMS, mesaj WhatsApp etc.) numele de utilizator alocat, parola initiala (poate fi schimbata oricand de catre utilizator) si perioada de valabilitate a abonamentului. Impreuna cu aceste date, Administratorul va trimite si Factura Fiscala aferenta platii.

4.12 Orice utilizator care si-a creat un cont pe Site parcurgand toata procedura aferenta, devine Membru activ al comunitatii yogacuanto.ro cu toate drepturile care deriva din abonamentul accesat. Yogacuanto.ro va mentine un cont unic pentru fiecare Membru (exceptie facand contractele speciale Business), iar acesta va primi un nume de utilizator si o parola pentru accesul la propriul sau Cont.

4.13 Nu este permisa vanzarea, transferarea sau imprumutarea de catre un Membru activ a datelor de conectare (nume utilizator si parola). Administratorul isi rezerva dreptul de a inchide orice cont, daca se constata tentative de fraude.

5. Politica de retur/anulare

5.1 In cazul in care din orice motiv un Membru doreste, poate renunta la contul sau activ in termen de 7 zile lucratoare prin instiintarea – in scris – a Administratorului. Administratorul va inactiva contul si va returna contravaloarea abonamentului platit de catre Membru, in termen de 14 zile lucratoare de la data instiintarii. Banii vor fi returnati pe aceeasi cale prin care membrul a platit (cont bancar, cash, prin card).

6. Responsabilitatile si obligatiile Administratorului

6.1 Sa ofere informatii clare si corecte pe pagina yogacuanto.ro, in articolele postate si in filmarile de pe site.

6.2 Sa includa elemente multimedia (fonograme, imagini, texte) cu respectarea legilor cu privire la proprietatea intelectuala.

6.3 Sa aplice intr-un mod obiectiv si legal regulile acestui Acord.

6.4 Administratorul yogacuanto.ro trebuie sa asigure functionarea paginii (care include, dar nu se limiteaza la: capacitatea tehnica a paginii de autentificare a membrilor, accesibilitatea clipurilor video) cel putin 98% din timp, mai putin in cazurile in care se aplica Forta Majora.

In cazul in care pagina si/sau serviciile nu sunt accesibile pe o perioada mai mare de 7 ore in mod continuu (1% din timp), Administratorul va anunta Membrii despre defectiunea survenita si va prelungi valabilitatea abonamentelor daca este cazul. Se accepta indisponibilitatea site-ului si a continutului acestuia (lunar) pana la un total de 2% din timp, daca intreruperile individuale nu depasesc 7 ore. Orice intrerupere care depaseste aceste limite, va fi analizata si se vor lua decizii care sa fie favorabile atat Membrilor cat si Administratorului.

6.5 Administratorul trebuie sa raspunda intr-un interval de timp acceptabil solicitarilor membrilor.

6.6 Pagina yogacuanto.ro va fi improspatata conform mentiunilor abonamentelor contractata (numarul de clase noi pe site, numarul si frecventa claselor live).

6.7 Administratorul isi rezerva posibilitatea verificarii si sesizarii Membrilor asupra datelor introduse de catre acestia in conturile lor. In cazul nerezolvarii sesizarilor facute de Administrator in termen rezonabil, acesta poate inchide temporar contul respectivului Membru pana la remedierea neregulilor.

6.8 Administratorul isi rezerva dreptul de a decide inlaturarea de pe Site a oricarui material pe care il considera ilegal, care incalca prezentul Acord sau nu este adecvat. Administratorul isi rezerva dreptul de a coopera cu autoritatile guvernamentale in investigarea actiunilor infractionale sau civile. Administratorul yogacuanto.ro poate dezvalui identitatea oricarui Utilizator si informatiile de contact, daca autoritatile guvernamentale sau judiciare o cer – situatie fata de care Administratorul nu este raspunzator pentru orice prejudicii in activitatea Utilizatorilor/Membrilor. Utilizatorul/Membrul nu poate pretinde daune interese in urma acestor dezvaluiri.

6.9 Avand in vedere dispozitiile articolului precedent, Administratorul poate suspenda sau anula Contul oricarui Membru ca urmare a constatarii unui comportament neconcordant cu prevederile prezente.

6.10 Administratorul isi rezerva dreptul exclusiv de a restrictiona accesul Membrilor in orice moment, daca constata ca actiunile acestora sau continutul publicatiilor incalca principiile de functionare ale site-ului.

7. Limitarea raspunderii

7.1 Yogacuanto.ro ofera prin site clase de yoga online in limba romana pentru incepatori si pentru yoghini cu nivel mediu de practica, realizat de trainer acreditat si autorizat de forurile competente nationale.

7.2 Administratorul nu isi asuma raspunderea pentru orice gen de accidentari ivite ca urmare a practicarii in conditii necorespunzatoare a claselor de pe yogacuanto.ro si/sau de pe platforma Facebook – clasele live din grupul privat “Yoga cu Anto – online”. Practica se face pe riscul si pe raspunderea fiecarui Utilizator/Membru, acesta fiind unic responsabil.

8. Responsabilitatile si obligatiile Membrilor

8.1 Fiecare Membru activ se angajeaza si garanteaza sa: ofere informatii reale, exacte, actuale si complete cu privire la identitatea sa sau a companiei. De asemenea, nu aduce atingere intereselor Administratorului (Pantea Antonela-Iulia PFA) potrivit carora a fost creat site-ul yogacuanto.ro in sensul de a nu incerca fraudarea prin copiere/reproducere in vreun mod a simbolurilor grafice (logo), denumire, informatii, imagini, inregistrari video disponibile pe site, sau a site-ului in sine.

8.2 Fiecare Membru activ se angajeaza si garanteaza ca nu incalca sau incurajeaza incalcarea sau violarea drepturilor de autor, patentului, marcilor inregistrate, secretului comercial sau altor drepturi de proprietate sau de publicitate si intimitate ale Pantea Antonela-Iulia PFA, yogacuanto.ro ori vreunui tert sau alte drepturi ale tertilor.

8.3 Toti membrii/utilizatorii declara pe proprie raspundere si sub incidenta dispozitiilor legilor penale, ca prin utilizarea site-ului yogacuanto.ro cat si in baza informatiilor disponibile pe site privind inclusiv identitatea trainer-ului, nu vor aduce atingere in vreun mod intereselor companiei si/sau tertilor, comentariile, postarile, parerile:
– nu sunt defaimatoare, calomnioase, amenintatoare sau hartuitoare;
– nu sunt obscene sau nu contin si nu implica pornografie, nu promoveaza materiale cu continut sexual explicit sau nu sunt daunatoare minorilor;
– nu promoveaza discriminarea: rasiala, sexuala, religioasa, etnica, a handicapatilor, fata de orientarea sexuala sau de varsta;
– nu contin publicitate neautorizata sau hartuire, nu vizeaza intimitatea cuiva si nu incurajeaza conduita infractionala si daunele civile;
– nu contin virusi sau alte dispozitive si coduri distructive care produc daune; nu intercepteaza sau expropriaza sisteme software;
– nu creeaza in alt mod daune pentru yogacuanto.ro ori tertilor.

8.4 Utilizatorul accepta ca yogacuanto.ro nu are nici o raspundere fata de el, inclusiv pentru daunele rezultate, in cazul vreunei actiuni mentionate in acest Acord.

9. Drepturile de Proprietate Intelectuala

9.1 Pantea Antonela-Iulia PFA prin yogacuanto.ro este unic proprietar si autorizat legal al tuturor drepturilor privind Site-ul www.yogacuanto.ro si continutul acestuia. Site-ul si continutul acestuia includ secrete profesionale si comerciale cat si drepturi de proprietate intelectuala protejate de Legea nr. 84/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe cat si de legile internationale ale dreptului de autor si ale altor drepturi. Toate drepturile de proprietate, inclusiv cea intelectuala, asupra Site-ului si a continutului acestuia vor ramane in posesia Administratorului.

9.2. “yogacuanto.ro”, siglele si logo-urile aferente sunt marci inregistrate sau marci de servicii ale Administratorului sub diferite jurisdictii si sunt protejate de legile dreptului de autor, marca inregistrata si altor drepturi de proprietate.

9.3. Datele continute in site sunt cu titlu de informatii general valabile. Administratorul se considera a fi autorul Site-ului, toate drepturile fiindu-i rezervate.

9.4. Este strict interzisa folosirea acestui Site in scopul distrugerii sau alterarii continutului ori a securitatii lui, ori pentru discreditarea sau hartuirea Administratorului, Colaboratorilor sau a Membrilor activi. Orice infractiune se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

9.5. Orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a Site-ului, nelimitandu-se la preluarea/copierea/reproducerea informatiilor care il compun, fara sa se fi obtinut in prealabil autorizatia scrisa din partea Administratorului, este interzisa si constituie infractiunea de contrafacere, care se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

10. Forta Majora

10.1 Administratorul nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acest Acord, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau incluzand, dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, cutremure, dezastre naturale, razboaie, a altor retele sau a altor autoritati competente de care Administratorul nu este responsabil.

11. Politica de confidentialitate si informatii privind siguranta datelor clientilor

11.1. Nota de Informare privind Protectia Datelor cu Caracter Personal 

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005, Administratorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii i le furnizeaza cu ocazia accesarii yogacuanto.ro si/sau completarii formularelor disponibile pe site.

Orice persoana care acceseaza yogacuanto.ro si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe site, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ca Administratorul sa prelucreze aceste date cu caracter personal. Datele cu caracter personal colectate de catre Administrator prin intermediul yogacuanto.ro vor fi utilizate pentru scopurile serviciilor oferite prin intermediul acestui site, a administrarii relatiei cu Membrii, etc. In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca Administratorul sa dezvaluie anumite informatii care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Membru beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi, Membrii activi se poate adresa cu o cerere scrisa in acest sens, datata si semnata, la adresele disponibile in pagina de contact specificand totodata dreptul pe care doreste sa il exercite asupra datelor sale.

11.2 Raspunderea Firmei care Administreaza Site-ul 

Membrul/Utilizatorul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin internet si desi, Pantea Antonela-Iulia PFA va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Membrii o primesc sau o trimit folosind Site-ul va fi permanent in siguranta.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri sau retele este facuta numai pentru ajutorul Membrului/utilizatorului si nu implica sprijinirea de catre Administrator a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Membrul/utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

11.3 Informatiile colectate de la Utilizatori/Membri

Site-ul inregistreaza data si ora la care s-a autentificat fiecare membru, adresa IP a acestuia, tipul de dispozitiv folosit (PC, mobil, tableta, TV), tipul si versiunea de browser folosit.

11.4 Raportul de trafic al paginii

Atunci cand un Utilizator/Membru viziteaza pagina yogacuanto.ro, serverele google, prin intermediul programului Google Analytics, inregistraza anumite informatii cum ar fi: adresa IP, ora vizitei, locul geografic (la nivel de Judet) de unde s-a facut vizita. Aceste informatii sunt puse la dispozitia Administratorului yogacuanto.ro pentru analiza traficului de pe site si nu sunt divulgate altor persoane fizice sau juridice.

11.5 Cookie-uri

Pagina yogacuanto.ro se limiteaza la utilizarea fisierelor de tip cookie (fisiere salvate pe dispozitivul Membrului) care servesc la functionarea optima a paginii. Majoritatea browserelor sunt setate sa accepte cookie-uri. Daca insa preferi acest lucru, Utilizatorul/Membrul poate seta browserul in asa fel incat sa fie anuntat ori de cate ori primeste cate un cookie, fie sa refuze chiar acceptarea cookie-urilor.

11.6 Securitatea site-ului

Pagina yogacuanto.ro foloseste tehnologii de tipul SSL, folosind certificate valide de criptare de la organizatii acreditate. Astfel, accesarea paginii yogacuanto.ro se face prin tehnologia https.

Yogacuanto.ro este gazduita pe un server securizat, iar programele de tip software utilizate sunt tot timpul actualizate, fiind la ultima revizie.

Totusi, Membrii trebuie sa limiteze informatiile personale sau sensibile pe care le divulga prin intermediul yogacuanto.ro, Administratorul neputand garanta protectia impotriva tuturor atacurilor cibernetice.

12. Legea aplicabila. Litigii

12.1 Pentru orice litigiu aparut in legatura cu si despre interpretarea prezentelor dispozitii; cat si consecinta a incalcarii obligatiilor de catre una din parti, acesta se va incerca a fi solutionat pe cale amiabila. In situatia in care nu se va putea realiza solutionarea litigiilor pe cale amiabila, se va solicita solutionarea acestora de catre instantele judecatoresti competente.

Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in prezentul act, precum si toate efectele juridice pe care acesta le produce sunt guvernate de legea romana in vigoare.

13. Dispozitii Generale

13.1 Toate notificarile sau cererile facute catre yogacuanto.ro sunt valabile numai in scris, pe e-mail, cu confirmare primire e-mail si se vor trimite pe adresa: antonela@pantea.ro

13.2. Administratorul si Membrii sunt parti contractuale independente, si nu se creeaza nici o relatie inter-dependenta prin acest Acord.

13.3. Daca vreuna din prevederile incluse aici este nula sau inaplicabila, respectiva prevedere va fi anulata si se vor aplica celelalte prevederi ramase.

13.4. Titlurile au doar scop de referinta si nu definesc in niciun fel, nu limiteaza, nu descriu scopul sau aria de aplicare a respectivei sectiuni.

Termeni si conditii valabile incepand de azi, 23.04.2020.

Pantea Antonela-Iulia PFA
adresa:
 spl. G-ral Ghe Magheru, Bl. 329, Sc. B, ap. 11, Arad 310329
telefon: 0721 901 933
e-mail: antonela@pantea.ro

CUI: 40818271
Reg. Com: F2/204/20.03.2019
Banca ING
IBAN: RO43INGB0000999909621373