Eu sunt Anto – instructorul tau de yoga online

Poza cu Antonela Pantea - instructor yoga

Frumusetea lumii consta in diversitate.
Sunt multe tipuri de yoga, asa cum sunt mai multe carari pentru a ajunge in varful muntelui. Unele mai line si mai lungi, altele mai abrupte si mai rapide. Dar toate duc în varf si privelistea este aceeasi o data ajuns acolo.
Sunt multi instructori de yoga, iar fiecare experienta face lumea in care traim mai colorata si mai frumoasa.
Totul depinde din ce punct de vedere privesti tu spre lume, spre yoga, spre viata.
Yoga pentru mine este un CADOU de la viata, din mai multe motive. Unele dintre ele le menționez aici.

Pe scurt povestea mea:

De mica am fost atrasa de spiritualitate. Am participat la un curs de Ayurveda (stiinta vietii pentru indieni) cu un maestru indian, cand aveam doar 17-18 ani.

Din liceu imi doream sa gasesc echilibrul si armonia vietii profesionale si a vietii de familie. Acum am inteles ca nu exista echilibru intre viata profesionala si cea personala. Si una si cealalta sunt aspecte ale vietii si ambele trebuie traite frumos. Dupa o cariera de 11 ani ca Director Zonal in industria Fashion Retail, am luat o pauza de regasire.

Calatoria cu Yoga a inceput prin 2004-2005, când am avut mari probleme cu coloana, două hernii de disc in zona lombara – sacrala si mi s-a recomandat operatia. Intr-un moment de inspiratie si sustinere, am ales Yoga. Si de atunci tot practic. In anul 2015 am decis ca vreau sa-mi transform viata cu ajutorul acestei minunate stiinte. Si practic in fiecare zi.

In 21 Martie 2017 am tinut prima clasa de yoga. Predau Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, iar mai recent, după un curs de bază, și Yin Yoga.

primele clase de yoga - sala cu practicanti yoga

Sunt Instructor Certificat Yoga Allince 200h TTC, instructor certificat de aerobic-fitness, formator, coach și trainer Certificat John Maxwell.

In acelasi timp sunt mama si am o familie frumoasa, chiar minunata, care ma implineste, ma sustine si de care sunt tare mandra.

mama, tata si copilul se joaca de-a avionul in parc

De curand am deschis un centru de Yoga si terapii alternative in Arad – Sattva Yoga Center. La studio poti practica yoga cu mine dupa acest program.

Dacă vrei să știi mai multe despre mine, poți citi și acest articol pe pagina yogasat.ro

Sattva Yoga Center Arad - sala de yoga cu saltelute

Mi-am propus ca de acum incolo sa transmit si sa impartasesc practica yoga tuturor celor care se simt inspirati sa practice alaturi de mine si celor care doresc sa-si imbunatateasca viata cu ajutorul acestei stiinte.

De ce sa practici yoga cu mine?

pentru ca experienta mea de practica yoga, de peste 15 ani, ma sustine sa creez clase in care fiecare sa practice in siguranta, indiferent de nivelul la care se afla in practica yoga;

iti vei depasi treptat limitele, cu atentie si grija fata de corp, cu rabdare, respect si curiozitate;

clasele imbina aspectele fizice cu cele spirituale ale practicii yoga;

te ghidez sa iti intorci atentia spre tine, sa te cunoști mai bine, in ritmul tau, sa iti constientizezi tiparele comportamentale, cele benefice, dar mai ales cele care te ingradesc (asta yoga face de fapt, nu eu…);

vei descoperi mai multe tipuri de clase si de practici, potrivite pentru fiecare parte a zilei, pentru starea de care ai nevoie si pentru ce iti propui sa obtii de la practica intr-un anumit moment sau perioada;

Te astept cu drag in aceasta calatorie revelatoare,
Anto.