Eu sunt Anto – instructorul tău de yoga online

Poza cu Antonela Pantea - instructor yoga

Frumusețea lumii constă în diversitate

Sunt multe tipuri de yoga, așa cum sunt mai multe cărări pentru a ajunge în vârful muntelui. Unele mai line și mai lungi, altele mai abrupte și mai rapide. Dar toate duc în vârf și priveliștea este aceeași o dată ajuns acolo.

Sunt multi instructori de yoga, iar fiecare experiență face lumea în care trăim mai colorată și mai frumoasă.

Totul depinde din ce punct de vedere privești tu spre lume, spre yoga, spre viață.

Yoga pentru mine este un CADOU de la viata, din mai multe motive. Unele dintre ele le menționez aici.

Pe scurt povestea mea:

De mică am fost atrasă de spiritualitate. Am participat la un curs de Ayurveda (știința vieții pentru indieni) cu un maestru indian, când aveam doar 17-18 ani.

Din liceu îmi doream să găsesc echilibrul și armonia vieții profesionale și a vieții de familie. Acum am înțeles că nu există echilibru între viața profesională și cea personală. Și una ți cealaltă sunt aspecte ale vieții și ambele trebuie trăite frumos. După o carieră de 11 ani ca Director Zonal în industria Fashion Retail, am luat o pauză de regăsire.

Călătoria cu Yoga a început prin 2004-2005, când am avut mari probleme cu coloana, două hernii de disc în zona lombară – sacrală și mi s-a recomandat operația. Într-un moment de inspirație și susținere, am ales Yoga. Si de atunci tot practic. În anul 2015 am decis că vreau să-mi transform viața cu ajutorul acestei minunate știinte. Și practic in fiecare zi. 😊

In 21 Martie 2017 am tinut prima clasă de yoga. Predau Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, iar mai recent, după un curs de bază, și Yin Yoga.

primele clase de yoga - sala cu practicanti yoga
prima clasă de yoga 🥰

Sunt Instructor Certificat Yoga Allince 500h TTC, instructor certificat de aerobic-fitness, formator, coach și trainer Certificat John Maxwell.

In acelasi timp sunt mamă și am o familie frumoasă, chiar minunată, care ma împlineste, ma sustine si de care sunt tare mandra.

mama, tata și copilul se joacă de-a avionul în parc

În ianuarie 2020 am deschis un centru de Yoga și terapii alternative in Arad – Sattva Yoga Center. La studio poti practica yoga cu mine dupa acest program.

Mi-am propus ca de acum încolo să transmit și să împărtășesc practica yoga tuturor celor care se simt inspirați să practice alături de mine, și celor care doresc să-și îmbunătățească viața cu ajutorul acestei știinte.

De ce sa practici yoga cu mine?

pentru că experiența mea de practică yoga, de peste 15 ani, mă susține să creez clase în care fiecare să practice în siguranță, indiferent de nivelul la care se află în practica yoga;

îți vei depăși treptat limitele, cu atenție și grijă față de corp, cu răbdare, respect și curiozitate;

clasele îmbină aspectele fizice cu cele spirituale ale practicii yoga;

te ghidez să iți întorci atenția spre tine, să te cunoști mai bine, în ritmul tău, să iți conștientizezi tiparele comportamentale, cele benefice, dar mai ales cele care te îngrădesc (asta yoga face de fapt, nu eu…);

vei descoperi mai multe tipuri de clase și de practici, potrivite pentru fiecare parte a zilei, pentru starea de care ai nevoie și pentru ce iti propui să obții de la practică într-un anumit moment sau perioadă;

Dacă vrei să știi mai multe despre mine, poți citi și acest articol pe pagina yogasat.ro

Te aștept cu drag în această călătorie revelatoare,
Anto.