Yoga Retreat – Margău Apuseni | Relaxare & Reîmprospătare

Yoga Retreat - Margău Apuseni

30 Martie – 02 Aprilie 2023

Dăm atât de mult din noi înșine în viața de zi cu zi, încât ne este dificil să ne luăm un moment doar pentru noi. Un retreat de yoga este menit să ne ajute să luăm o pauză de la rutina zilnică, să ne deconectăm de lume, gălăgie și agitație pentru câteva zile. Acest lucru ne dă șansa să petrecem timp cu noi și să ne reconectăm cu acea parte din noi pe care tindem să o ignorăm când suntem prinși în forfotă și grabă.

Iar o dată cu venirea primăverii, avem nevoie să scuturăm ”straiele vechi”, să ne curățăm corpul, mintea, inima și sufletul. Să ne detoxifiem și reîmprospătăm viața.

Simți și tu că ai nevoie de calm, claritate, curățenie interioară și prospețime? Ești la locul potrivit!

Împreună cu draga mea colegă și prietenă, Adi Sava, am pregătit un retreat într-o locație de vis, situată într-una dintre cele mai frumoase zone ale ţării noastre, în inima Apusenilor.

În cele 4 zile de retreat, ne dăm ocazia să:

✴️ Ne conectăm cu natura. Petrecem timp înconjurați de locuri și priveliști minunate, cea mai bună metodă de a ne îndepărta de stres și agitație;
✴️ Punem pe primul loc starea noastră de bine și de sănătate. Fiecare zi pe care o petrecem în retreat este despre noi și binele nostru fizic, mental, emotional;
✴️ Facem un pas în spate și să evaluăm de la distanță situațiile de viață în care ne aflăm. Mai ales dacă ne aflăm în situații stresante, detașându-ne puțin putem lua decizii mai clare și mai bune;
✴️ Practicăm mai multă yoga. Poate în zilele obișnuite ne găsim mai greu timp să practicăm așa cum ne dorim, fără alte distrageri;
✴️ Descoperim lucruri noi. Învățăm modalități de a ne îngriji corpul, ne lăsăm inspirați de cei din jur, ne facem noi prieteni și poate chiar dobândim o nouă perspectivă asupra vieții;
✴️ Ne relaxăm cu adevărat. Avem la dispoziție o terasă frumoasă, foișor, piscină încălzită, șezlonguri;
✴️ Ne îmbunătățim sănătatea și să ne întoarcem din retreat împrospătați. Exersăm corpul, ne relaxăm mintea, mâncăm sănătos, facem plimbări în natură, ne distrăm. Rețeta perfectă pentru a ne reîncărca bateriile și a ne simți mai sănătoși;
✴️ Avem o experiență unică.

Este un retreat ALL INCLUSIVE:

🔸3 nopți de cazare;
🔸3 mese vegane/vegetariene pe zi, delicioase;
🔸practică yoga zilnică – dimineața și seara: Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Kundalini Yoga;
🔸meditație și pranayama
🔸meditație în apă
🔸tehnici de curățare și purificare a corpului și a minții;
🔸workshop-uri despre sănătate și vindecare conform principiilor yoga;
🔸drumeții si explorarea zonei;
🔸relaxare in piscina încălzită;
🔸timp pentru noi;

Investiția ta:

1880 lei / persoană, în camera dublă*
*NU este posibilă cazarea în regim single.

Cei care au mai participat la taberele 𝙔𝙤𝙜𝙖 𝙘𝙪 𝘼𝙣𝙩𝙤 sau cu 𝘼𝙙𝙞 𝙎𝙖𝙫𝙖 beneficiază de 5% discount!

Înscrierile se fac până în data de 25 martie, în limita locurilor disponibile.

Organizatoare:

💛 𝗔𝗱𝗶 𝗦𝗮𝘃𝗮

Spirit liber, instructor de yoga 200YTT, acreditat de Yoga Alliance International, practicant Reiki (grad 2), instructor Yumeiho (grad 1), instructor Pilates, instructor Nirvana Fitness, instructor de yoga pentru copii.

Călătoria ei în lumea yoga a început în 2018 alături de Fitness Scandinavia România, când a ales să aprofundeze această practică în cadrul cursului de instructor de yoga 200YTT, acreditat de Yoga Alliance International. Apoi au urmat numeroase workshop-uri, retreat-uri, festivaluri de yoga, festivaluri de fitness și multe, multe clase de yoga în diverse studio-uri alături de profesori binecunoscuți atât din România cât și din alte țări.

Dintre toate acreditările a ales să predea yoga, find cea mai complexă și definitorie practică pentru ea. Cu multă dăruire și dragoste pentru yoga și practicanți a deschis în 2020 un studio cochet în Buzău – Yoga Adi Shakti Center, un loc plin de energie pozitivă, unde merge întotdeauna cu mare plăcere.

🧡𝗔𝗻𝘁𝗼𝗻𝗲𝗹𝗮 𝗣𝗮𝗻𝘁𝗲𝗮

Practică yoga de aproximativ 18 ani și predă de aproape 6 ani. Este instructor de yoga 500YTT, acreditat Yoga Alliance International, cu specializare pe Hatha Yoga, Yoga de terapie și yoga pentru copii.

Fiind interesată de longevitatea acestei discipline ca practică zilnică, durabilă, pentru vindecare, stare de bine și dezvoltare personală, a deschis în anul 2020 un centru de yoga și terapii alternative în Arad, Sattva Yoga Center, unde este onorată să ghideze studenții în diferite stiluri de yoga.

Face parte din echipa de Yoga Master Trainers a Scolii de Yoga Fitness Scandinavia și este recunoscătoare că are șansa să ghideze studenți în călătoria lor de a deveni profesori de yoga.

Tot ce împărtășește predând yoga, vine din cunoștințele dobândite, aplicate în propria ei practică și experiență. Își dorește să transmită mai departe nu doar informații și metode, ci și pasiunea ei pentru YOGA.

Despre locație:

Cabana Mărgău Apuseni, un loc desprins parcă din vederile cu țări exotice, este amplasată în satul Mărgău (la 70 km de Cluj Napoca), judeţul Cluj și este dedicată doar adulților.

În ce privește facilitățile, cabana Margău Apuseni dispune de piscină exterioară încălzită, baldachine și zonă de relaxare, conceptul fiind bazat pe relaxare și găsirea liniștii în inima naturii.

Piscina infinity este încălzită pe tot parcursul anului, priveliștea este de vis, camerele sunt duble, amenajate cu mult bun gust iar şemineul te alină în serile răcoroase. Aici, parca timpul a stat în loc pentru a te bucura de frumusețea vieții.

ÎNSCRIEREA:

Se face cu plata unui avans de 600 RON, cash la Sattva Yoga Center sau în contul:

  • PANTEA ANTONELA-IULIA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ
  • Banca ING: RO43INGB0000999909621373
  • Detalii plată – “Tabara de Yoga – Margău Apuseni 2023“

Dovada plății se trimite pe e-mail la: antonela@pantea.ro, cu mențiunea: “Tabara de Yoga – Margău Apuseni 2023“.

Scrie în mail datele pt factura (numele, adresa, date buletin). După confirmarea plății vei primi pe e-mail factura.

Diferența de plată se face până pe 25 martie 2023.

Dacă intervine ceva și nu mai poți veni, avansul se returnează doar dacă ai găsit un înlocuitor.

Pentru întrebări sau alte detalii, contactează-ne:

📲 0721 901 933 – Anto (tel sau whatsapp)
📲 0788 316 679 – Adi (tel sau whatsapp)

𝘈𝘥𝘪 & 𝘈𝘯𝘵𝘰,
𝘊𝘶 𝘪𝘶𝘣𝘪𝘳𝘦  🧡