YIN Yoga pentru inima, plamani si intestine

logo facebook live

Clasa s-a tinut Live* pe data de 13 August 2020. E in continuare accesibila aici pentru abonatii Yoga cu Anto.

*Clasele Live au o calitate audio/video mai slabă decât cele înregistrate.

În medicina traditionala chineza, inima este pereche cu intestinul subtire, iar plamanii sunt pereche cu intestinul gros. Se spune ca ritmul inimii imprima ritmul vietii. Cand energia acestei perechi de organe este echilibrata, ne simtim activi, vii, plini de energie. Cand este in dezechilibru, circulatia este proasta, avem maini si picioare reci, apar probleme cardiace si probleme digestive.
In plan emotional, cand energia este deficitara, simtim stari de tristete apasatoare, depresie, disperare, incapacitatea de a ne bucura. Plamanii si intestinul gros sunt strans legate din punct de vedere functional si energetic, ambele avand roluri majore in procesul de eliminare a toxinelor din corp.
Daca energia plamanilor este deficitara sau stagnanta, apar dezechilibre în intregul corp – astm, bronsite, diverse boli respiratorii, alergii, eruptii cutanate, chiar si dureri reumatice sau de coloana. Emotia adusa de dezechilibrul energetic al plamanilor este tristetea si incapacitatea de a o exprima.In aceasta clasa, vom stimula meridianele acestor perechi de organe, pentru a le echilibra energetic.

Clasa potrivită pentru incepatori si pentru cei avansati.

Trebuie sa fii autentificat pentru a vedea intregul continut.