Chakra Sacrala – Imi iubesc corpul

logo facebook live

Clasa s-a tinut Live* pe data de 29 Aprilie 2020. E in continuare accesibila aici pentru abonatii Yoga cu Anto.
*Clasele yoga Live au o calitate audio/video mai slabă decât cele înregistrate.

Prana sau energia vitala a corpului nostru subtil se misca prin corp prin mii de canale energetice (nadis-uri).
La intersectia nadis-urilor principale, de-a lungul coloanei vertebrale, sunt asa numitele chakre (roti), centri energetici principali ai corpului subtil.
Sunt 7 Chakre principale – sisteme complexe de emisie si receptie (rezonatori). Cu ajutorul asanelor (posturilor yoga), urmarim sa stimulam, sa activam si sa echilibram chakrele si sa curatam nadis-urile, pentru a permite energiei vitale sa curga libera prin corp.

Svadhisthana Chakra este cea de a doua chakra, localizata in zona sacrala a coloanei vertebrale. Ea este asociata cu emotiile, placerea, pasiunea, senzatiile, sexualitatea si senzualitatea.

Echilibrarea chakrei placerii ne ajuta sa crestem energia creatoare si sa renuntam la a mai cara ”bagaje” din trecut. Provocarile la acest nivel sunt furia, ura, gelozia, lăcomia, violența, lenea, cruzimea, frica, neîncrederea, răzbunarea, invidia, dorința și mândria;

Atunci cand toti centrii nostri energetici sunt activi si echilibrati, noi ne putem bucura de o viata sanatoasa si armonioasa.

In aceasta clasa vom aborda posturi de yoga si exercitii pentru activarea, energizarea si echilibrarea chakrei sacrale (Svadhisthana Chakra). Ne vom conecta cu elementul APA si vom folosi mantra ”Imi iubesc corpul”.

Trebuie sa fii autentificat pentru a vedea intregul continut.