Yin Yoga/Flow gentil

Joi 19:00-20:00 yogacuanto.ro

Clasele LIVE le accesezi direct din contul tău Yoga cu Anto, fără a avea nevoie de programe suplimentare. În plus, dacă nu ai reușit să ni te alături la ora stabilită, mai ai acces la clasă minim ⌚24h pe platformă.

𝗛𝗮𝘁𝗵𝗮 𝗬𝗼𝗴𝗮, cunoscuta si ca yoga energetica, sta la baza tuturor tipurilor de yoga existente astazi, care folosesc posturile corporale.
Sistemul Hatha Yoga presupune practicarea asanelor (posturilor corporale), exercitii de respiratie si constientizare, concentrare si vizualizare, toate cu scopul de a armoniza fiinta din punct de vedere fizic, mental si energetic.
Prin practicarea consecventa, corpul isi recapata si isi mentine starea lui naturala de bine, mintea devine mai clara si mai calma, suntem mai prezenti, mai plini de viata si de bucurie, devenim mai conectati, mai vitali si mai implicati in lumea in care traim.
Fiecare clasa este o calatorie catre interior, ne ajuta sa ne cunoastem pe noi, sa ne acceptam, sa ne respectam si sa ne ingrijim, sa ne depasim si sa eliminam blocajele intr-un mod plin de compasiune si iubire.
𝗣𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗰𝗶𝗻𝗲 𝘀𝘂𝗻𝘁 𝗰𝗹𝗮𝘀𝗲𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗛𝗮𝘁𝗵𝗮 𝗬𝗼𝗴𝗮?
Sunt potrivite pentru toate nivelurile de practica si de conditie fizica. Fiecare postura poate fi adaptata in caz de nevoie, facand-o mai accesibila sau mai intensa, in functie de necesitati.

👉🏻 Vezi aici abonamentele pentru clasele Yoga cu Anto online, sau încearcă una din clasele gratuite.